Mastvlaggen

Meediasupport

social media communicatie design

Mastvlaggen Merwestaal Moerdijk

De nieuwe mastvlaggen van Merwestaal Moerdijk B.V. wapperen vol trots in de wind. Meediasupport is er letterlijk met vlag en wimpel in geslaagd om een ontwerp op maat te maken en uiterst duurzame mastvlaggen te leveren. Daarnaast hebben wij voor deze opdrachtgever ook ander drukwerk ontworpen en geleverd, zoals: full colour kladblokken en C5 en EA5 enveloppen in drie PMS kleuren. En dat is nog niet alles! Zo schreven we ook de teksten voor op de nieuwe website en onderhouden we naast de website ook alle social media kanalen.

Heeft u ook mastvlaggen, baniervlaggen of ander reclamemateriaal nodig? Wilt u een ontwerp op maat laten maken? Of allebei? Dan bent u bij Meediasupport aan het juiste adres! Wij kunnen drukklare bestanden aanleveren, geheel in uw huisstijl en in ieder gewenst formaat. Zoekt u een totaalleverancier? Wij kunnen het artikel voor u laten drukken en/of printen en op het door u aangegeven adres laten bezorgen.

Geen verzendkosten. Afwerking met lus en koort of karabijnhaken. 115 grams glanspolyester brand vertragend. Mastvlaggen worden dubbel gestikt. Full color geprint op de hoogste kwaliteit 720dpi.