Meediasupport

social media communicatie design

Diensten

Relatiegeschenken

Originele Relatiegeschenken Get noticed!

Zien en gezien worden dat is waar het om draait! Bij ons kun je terecht voor een uitgebreid assortiment aan relatiegeschenken en promotieartikelen. Hierin gaan wij mee met de laatste trends zodat je al je relaties kunt verrassen met iets origineels én bruikbaars. Om de beste kwaliteit te garanderen werken wij samen met de meest ervaren en betrouwbare partners en bieden wij een scherpe prijs. Voor iedere gelegenheid hebben wij het perfecte, originele relatiegeschenk.

webdesign

Webdesign Get found!

Webdesign, een essentieel onderdeel voor iedere onderneming! Een eerste indruk kan je maar één keer achterlaten, daarom is het van groot belang dat deze precies goed is. Een website is het visitekaartje van een bedrijf. Is jouw onderneming toe aan een nieuwe website? Zoek dan niet verder! Startende ondernemer of een ouwe rot in het vak? We begeleiden je van begin tot eind. We ontwerpen, realiseren en onderhouden een website die precies bij het bedrijf past. Onze webdesigns worden met veel precisie gemaakt en zijn stuk voor stuk uniek, neem gerust een kijkje in ons portfolio!

Ook voor bestaande websites kunnen we veel betekenen. We laten er graag een frisse wind door waaien. Met een minimale investering wordt er al snel een groot verschil gemaakt. Zo redigeren we de teksten of kiezen we nieuwe visuals.

Tekstschrijven

Get read!

Tekstschrijven is een vak apart, er moet een klik zijn met de persoon die de tekst schrijft. Bij Meediasupport denken we MEE met onze klanten. Of het nu gaat om een volledige website, een redactioneel artikel, een korte pakkende tekst of het redigeren van een bestaande tekst, bij ons ben je aan het goede adres. We schrijven met liefde en plezier maar onze pennen en toetsenborden bevatten een flinke dosis creativiteit die met zekere regelmaat weet te ontsnappen.

Grafische Vormgeving

Grafische Vormgeving Get creative!

Voor uitmuntende grafische vormgeving ben je bij ons aan het goede adres! Een goede zakelijke uitstraling is van groot belang. Met een ruime ervaring in het ontwerpen van huisstijlen voor bedrijven in diverse sectoren weten we van wanten. Verder ontwerpen we brochures, flyers, social media afbeeldingen en covers, nieuwsbrief afbeeldingen maar ook de minder gangbare dingen zoals infographics en zelfs koersborden of catering trolleys! Niets is ons te gek en we gaan graag de uitdaging aan om altijd weer een cutting edge grafisch ontwerp te presenteren.

We verzorgen het gehele traject van A tot Z. Van het grafisch vormgeven tot het drukken of digitaal verzenden. Kun jij lekker bezig blijven met je eigen core business terwijl Meediasupport je flitsend op de kaart zet! Neem gerust een kijkje in ons portfolio of op onze social media voor onze laatste ontwerpen!

Social media onderhoud

Get Social!

Anno nu is social media zó groot dat het eigenlijk niet meer kan én mag ontbreken in uw marketingmix. De kracht van succes zit ‘m in dingen doen waar je goed in bent en wat je leuk vindt dus laat ons lekker aan de slag gaan met onze passie, zodat je bedrijf verzekerd is van succes en meetbare resultaten. Zet ons in als een flexibele medewerker, indien gewenst op locatie. We zien onszelf graag als onderdeel van een organisatie, betrokkenheid komt immers ten goede van kwaliteit! Wij onderhouden social media voor diverse MKB bedrijven. Van social media strategie tot content creatie, we draaien onze hand er niet voor om.

Komen de wensen niet overeen met één van onze standaard abonnementen? Geen probleem, op ieder potje past een dekseltje. We gaan graag het gesprek aan om een gepaste oplossing te vinden.

Budget
Vanaf €525
Per 4 weken (excl. 21% btw)
Budget
3.5 uur per week
Monitoring
Engagement
Content Creatie
Strategisch overleg om de week
 
Doe een aanvraag
Basic
Vanaf €750
Per 4 weken (excl. 21% btw)
Basic
5 uur per week
Monitoring
Engagement
Content creatie
Strategisch overleg om de week
 
Doe een aanvraag
Plus
Vanaf €1050
Per 4 weken (excl. 21% btw)
Plus
7.5 uur per week
Monitoring
Engagement
Content creatie
Netwerkdatabase
Strategisch overleg wekelijks
Doe een aanvraag
Extra
Vanaf €1350
Per 4 weken (excl. 21% btw)
Extra
10 uur per week
Monitoring
Engagement
Content creatie
Netwerkdatabase
Strategisch overleg wekelijks
Doe een aanvraag